понеділок, 04 грудня 2017 21:45

Показали перші кадри нового фільму про Парк Юрського періоду

Показали перші кадри нового фільму про Парк Юрського періоду
Трейлер до фільму вийде 7 грудня. Фото: youtube.com

Творці фільму "Світ Юрського періоду: Занепале царство" опублікували офіційний тизер до стрічки. Відео оприлюднили на каналі студії Universal Pictures у Youtube.

Повноцінним трейлером обіцяють поділитися 7 грудня.

"Світ Юрського періоду: Занепале царство" стане п'ятим фільмом у серії пригодницьких стрічок про парк динозаврів. Буде прямим продовженням попередньої стрічки, показаної 2015 року.

Головна роль у картині дісталася американському акторові Крісу Пратту.

Також знялися Джефф Голдблюм, Брайс Даллас Говард, Джеральдін Чаплін і Джеймс Кромвелл. Режисером став Хуан Антоніо Байона.

Прем'єра фільму запланована на червень 2018 року. Вихід стрічки приурочений на честь 25-річного ювілею фільму Стівена Спілберга "Парк Юрського періоду" 1993 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращий фільм року

Міжнародні касові збори "Світу Юрського періоду", четвертого фільму в серії, перевищили мільярд доларів. Таким чином, він увійшов до трійки найбільш касових фільмів в історії. Картина оповідає про події оригінальної трилогії "Парк Юрського періоду" через 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Показали перші кадри нового фільму про Парк Юрського періоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі