середа, 18 липня 2012 18:43

Перед закритям "Арсенале 2012" вручать премію у трьох номінаціях

  Премія ARSENALE AWARDS заснована організаторами Київської бієнале
Премія ARSENALE AWARDS заснована організаторами Київської бієнале

30 липня 2012 року о 19.00 у Мистецькому Арсеналі відбудеться урочисте закриття Першої Київської бієнале сучасного мистецтва ARSENALE 2012 та церемонія нагородження лауреатів премії ARSENALE AWARDS 2012 у трьох номінаціях:

За вагомий внесок у розвиток сучасного мистецтв

Відкриття ARSENALE 2012

Вибір глядацької аудиторії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відвідувачі на виставці промочили ноги

Перша Київська бієнале сучасного мистецтва ARSENALE 2012 стала справжнім проривом, наймасштабнішою мистецькою подією у культурному житті нашої країни, яка вперше презентувала твори провідних художників сучасності в Україні та продемонструвала творчість українських митців світові.

Премія ARSENALE AWARDS заснована організаторами Київської бієнале та покликана щодва роки відзначати творчість ключових учасників проекту за підсумками роботи бієнале. Для відзначення переможців створено спеціальні призи, які символізують ARSENALE2012.

Організатори переконані, що премія надихатиме художників до створення нових проектів та здійснення свого внеску у світовий арт-процес. Премія має на меті підтримку українських художників та їх промоцію на міжнародній арені, а також зосередження на мистецтві уваги широкої аудиторії.

Лауреати премії у перших номінаціях визначаються організаторами. Переможця у номінації "Вибір глядацької аудиторії" обирають глядачі. Усі охочі можуть приєднатися до он-лайн голосування або віддати свій голос на користь улюбленого митця безпосередньо в експозиції Мистецького Арсеналу.

З моменту відкриття першої в Україні бієнале у Мистецькому Арсеналі проводилося опитування відвідувачів щодо їх вражень відносно авторів та робіт, представлених на ARSENALE 2012. Нагадуємо, що експозиція бієнале включає картини, скульптури, інсталяції та відео роботи, всього 250 творів з 30 країн світу. На даний момент в результаті попереднього опитування перевагу відвідувачів отримали 20 творів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Те, що пропонують київські галереї - розраховане на тупих людей" — Ута Кільтер

Крім того, 30 липня о 21. 00 на честь урочистого закриття бієнале після церемонії нагородження стартуватиме ОСТАННЯ НІЧ БІЄНАЛЕ!

Підсумки минулої відкритої ночі стали сенсаційними: в тому, що МИСТЕЦТВО НЕ СПИТЬ, переконалися 12 000 глядачів!

Усі, хто досі не встиг побувати в Мистецькому Арсеналі та познайомитися із творами 100 зірок світової арт-сцени – мають останню нагоду побачити унікальну експозицію ARSENALE 2012 у незабутній атмосфері останньої ночі, адже наступна бієнале відбудеться лише через два роки!

У програмі НОЧІ БІЄНАЛЕ Вас чекають:

нічні екскурсії експозицією виставки

зустрічі з зірками українського та світового мистецтва

музика non-stop: вінілові сети від найкращих діджеїв України

Зараз ви читаєте новину «Перед закритям "Арсенале 2012" вручать премію у трьох номінаціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі