пʼятниця, 14 лютого 2014 16:20

Остання "драйвова" роль загиблого Пола Уокера - нові трейлери
9

Два обличчя січня
Два обличчя січня
Два обличчя січня
Два обличчя січня
Побудь в моїй шкірі

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Цього тижня в мережу виклали офіційний трейлер останнього фільму, в якому зіграв Пол Уокер. Актор загинув в автокатасрофі 30-го листопада 2013-го року.

"Цегляний будинок" розповідає про поліцейського під прикриттям, який повинен врятувати Детройт від кримінального авторитета. Останній погрожує місту нейтронною бомбою. Фільм є римейком на стрічку 2004-го року "13-й район". У фільмі обіцяють багато драйву, екшну і мінімум коротких реплік.

Трейлер фільму "Побудь в моїй шкірі" - моторошний і містичний, так само як і попередні тизери. Дія фільму відбувається в Шотландії. Скарлетт Йоханссон грає іншопланетянку, яка заманює довірливих молодих чоловіків і вбиває їх.

Ірано-британський режисер Хуссейн Аміні вирішив своїм першим режисерським дебютом екранізувати роман Патриції Хайсміт. "Два обличчя січня" - це гостросюжетний психологічний триллер.

1962 рік. Честер і Колетта Макфарланди приїздять в Грецію. Знайомляться з американським гідом і просять його допомоги щоб позбутися тіла вбитого ними поліцейського... А потім разом тікають з країни. Розв'язку обіцяють не менш загадкову. А в головних ролях - Вігго Мортенсен, Кірстен Данст та Оскар Айзек.

Зараз ви читаєте новину «Остання "драйвова" роль загиблого Пола Уокера - нові трейлери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі