пʼятниця, 07 червня 2013 09:14

Про колишню першу леді США знімуть фільм - головну роль зіграє зірка "Великого Гетсбі"

  Кері Малліган
Кері Малліган

Кері Малліган запропонували головну роль у фільмі "Родем" про колишню першу леді США Хілларі Клінтон, повідомляє The Hollywood Reporter.

Угоду з актрисою поки не уклали, проте у співпраці з нею зацікавлені і продюсери картини, і режисер Джеймс Понсольдт. Сама Кері Малліган також виявила цікавість до ролі. Найближчим часом актриса повинна зустрітися з Понсольдтом, щоб обговорити проект.

Раніше в якості претенденток на роль Клінтон розглядалися Скарлетт Йоханссон, Джессіка Честейн і Емма Стоун.

Фільм розповідатиме про молодість Хілларі Клінтон (Родем - прізвище, яке вона носила до заміжжя), про її юридичну кар'єру і про участь в ініціації процедури імпічменту президента Ніксона після Уотергейтського скандалу. Сценарій стрічки "Родем" у 2012 році увійшов до так званого чорного списку - перелік найбільш вдалих сценаріїв, які на той момент так і не були запущені в роботу.

На сьогоднішній день останньою стрічко, яка вийшла на екрани за участю Кері Малліган є екранізація роману Френсіса Скотта Фіцджеральда "Великий Гетсбі", поставлена ??Базом Лурманом. Фільм, в якому також знялися Леонардо ді Капріо, Тобі Магуайр і Джоел Еджертон, випустили в прокат у форматі 3D. Малліган виконала у цій стрічці головну жіночу роль - зіграла Дейзі Б'юкенен.

Нещодавно Малліган також знялася в новій стрічці братів Коенів "Усередині Льюин Девіса" ("Inside Llewyn Davis"), що розповідає про нью-йоркську музичну сцену 1960-х. Прем'єра картини відбулася у травні на кінофестивалі в Каннах (робота Коенів удостоїлася Гран-прі фестивалю).

Зараз ви читаєте новину «Про колишню першу леді США знімуть фільм - головну роль зіграє зірка "Великого Гетсбі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі