пʼятниця, 13 вересня 2019 16:01

Netflix випустить фільм за мотивами "Пуститися берега"

Netflix випустить фільм за мотивами "Пуститися берега"
По мотивам серіалу "пуститися берега" знімуть фільм. Фото: www.film.ru

Netflix презентував трейлер фільму, який зняли за мотивами серіалу "Пуститися берега".

Відео з'явилось на офіційному YouTube каналі.

Останні епізоди серіалу опублікували ще в 2012 році. Але творці картини вирішили на цьому не зупинятись та зняли повнометражний фільм про життя Джессі Пінкмана, який отримав назву "Ґрінбріар".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Пуститися берега" зняв кримінальний трилер

El Camino розповість глядачам, що сталося з Джессі Пінкманом після втечі від бандитів. Про це свідчить і назва фільму, яке вказуа на авто 1978 року, завдяки якому головному героєві вдалося врятуватися.

Правоохоронці допитують друга Джессі Худого Пітта про останні події. Однак він відмовляється розкривати місцезнаходження Пінкмана.

Сценаристом і режисером фільму виступив творець серіалу "Пуститися берега" Вінс Гілліган. Головну роль Пінкмана отримав актор Аарон Пол. А ось чи з'явиться в кінострічці Браян Кренстон, який грав роль вчителя-хіміка, поки не відомо.

Прем'єра кінострічки запланована на 11 жовтня 2019 року.

Серіал "Пуститися берега" виходив з 2008 до 2013-го. Його вважають одним із найкращих в історії телебачення. Серіал отримав низку престижних кінонагород, серед яких - 16 премій "Еммі" та 2 "Золотих глобуси". За сюжетом, вчитель хімії Волтер Вайт дізнається, що хворий на рак. Щоб забезпечити свою родину, зі своїм колишнім учнем починає робити наркотики у фургоні серед пустелі.

Зараз ви читаєте новину «Netflix випустить фільм за мотивами "Пуститися берега"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі