понеділок, 08 липня 2019 14:32

Netflix не демонструватимуть сцени куріння

Netflix не демонструватимуть сцени куріння
Компанію Netlix звинувачували у тому, що вони демонстрували сцени куріння частіше інших стрімінгових платформ. netflix.com

Стрімінгова платформа Netflix відмовиться від демонстрації сцен куріння сигареті будь-яких електронних замінників у фільмах для дітей. Це буде стосуватися контенту, що має рейтинг менший за 14+. У картинах і серіалах для дорослих кількість сцен куріння також планують обмежити. Окрім тих випадків, коли це важливо для втілення художнього задуму або передання історично-культурного контексту. З кінця літа 2019-го глядачів попереджатимуть про наявність сцен куріння.

"Netflix повністю підтримує художнє вираження. Але ми також розуміємо, що куріння небезпечне і може негативно впливати на молодь, якщо демонструється у позитивному ключі", - кажуть у компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Планують ремейк "Маски" із жінкою в головній ролі

Компанія Netflix з 1997-го працювала виключно із серіалами. 2017-го вони вперше купили права на повнометражний фільм - "Кловерфілд, 10". 22 січня 2019-го Netflix отримали 15 номінацій на премію "Оскар" і найпрестижнішу нагороду у номінації "найкращий фільм" за картину "Рома" Альфонсо Куарона.

Зараз ви читаєте новину «Netflix не демонструватимуть сцени куріння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі