пʼятниця, 08 грудня 2017 08:50

Назвали найгірші фільми року за версією Rolling Stone

Назвали найгірші фільми року за версією Rolling Stone
Перше місце посів фільм "Трансформери: Останній лицар". Фото: кадр з трейлера.

Список із 10 найгірших фільмів 2017-го року склав журнал The Rolling Stone.

Першу сходинку в рейтингу, який опублікували на сайті видання, посів американський науково-фантастичний фільм знятий Майклом Беєм "Трансформери: Останній лицар".

Автори списку зазнчають, що у фільмі присутні багато застарілих кліше, а його показники за касовими зборами стали найнижчими за всю історію франшизи. Головний герой кінострічки Марк Волберг відмовився зніматися у продовженнях.

На другому місці американський науково-фантастичний фільм-вестерн "Темна вежа", який знятий Ніколаєм Арсель за мотивами серії однойменних романів Стівена Кінга. "Якщо ви хочете знати, як неправильно адаптувати книгу до екрану, то цей приклад некомпетентності - ідеальний", - пишуть автори рейтингу.

На третій сходинці розмістилася друга частина трилогії про Крістіана Грея і Анастейшу Стіл "50 відтінків темряви". Фільм називають нудним та гіршим за свого попередника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які музичні кліпи цього року дивилися на YouTube по всьому світу

У десятку також потрапили фільми "Пісня за піснею" Терренса Маліка, "Мумія" з Томом Крузом, пригодницький бойовик "Між нами гори" з Ельбою і Кейт Вінслет, "Валеріан і місто тисячі планет" Люка Бессона, друга частина комедії "Здрастуй, тато , Новий рік!" і драма "Субурбікон" Джорджа Клуні. На останню сходинку рейтингу розмістили картину "Емоджі муві".

Зараз ви читаєте новину «Назвали найгірші фільми року за версією Rolling Stone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі