четвер, 12 квітня 2018 10:58

Віднайшли раніше невідомий роман про світ "Володаря перснів"

Віднайшли раніше невідомий роман про світ "Володаря перснів"
Роман розповість "першу реальну історію Середзем'я". Фото:kino-na-xati.com

Знайшли і згодом опублікують раніше невідомий роман Дж. Р. Р. Толкіна про світ "Володаря перснів".

Роман розповість "першу реальну історію Середзем'я, світу, в якому відбуваються пригоди "Гоббіта" і "Володаря перснів", - пише oKino.ua.

Син покійного письменника Крістофер відшукав втрачені записи батька. Тоді відредагував і перетворив їх на роман під назвою "Падіння Гондоліна". Пізніше видавництво HarperCollins опублікує роман і прикрасить ілюстраціями ветерана франшизи Алана Лі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі показали, як виглядають "живі" локації "Володаря перснів"

Толкін вперше придумав світ Середзем'я, коли служив на фронтах Першої світової. Учень Толкіна Джон Гарт говорить про "Падіння Гондоліна" як про "епічну історію битви за межами "Володаря перснів".

Мова про битву між демоном Морготом, морським богом Ульмо і нолдорським ельфом на ім'я Туорі, який збирається почати нове життя у таємничій країні Гондолін. Йому доводиться відбивати атаку орків, драконів і балрогів, аби відстояти свою землю.

"Це типовий Толкін. Квест за участю персонажа, який із неохочого героя перетворюється на справжнього. Тут є Темний лорд, і тут ми вперше зустрічаємося з орками та балрогами", — зазначив Гарт.

Книга вийде з друку в серпні цього року.

На перші два сезони серіалу "Володар перснів" компанія Amazon Studio може витратити до $500 млн . Тоді він стане найдорожчим в історії кіно. Очікується, що серіал стане приквелом до кінотрилогії "Володар перснів".

Зараз ви читаєте новину «Віднайшли раніше невідомий роман про світ "Володаря перснів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі