середа, 04 квітня 2018 13:22

Музична весна: 5 найкращих українських кліпів

Музична весна: 5 найкращих українських кліпів
5 найкращих українських кліпів березня Фото: UaUa.INFO

За минулий місяць українські музиканти оприлюднили велику кількість кліпів на свіжі пісні. Gazeta.ua пропонує добірку з 5 найкращих музичних новинок минулого місяця.

"Без тебе" - "Океан Ельзи"

Гурт певний час не радував шанувальників відеоновинками. Режисером композиції "Без тебе" стала Анна Бурячкова. Зйомки відбувалися на західному узбережжі США під час перебування Святослава Вакарчука на весняному семестрі в університеті Стенфорд. У кліпі можна побачити Лос-Анджелес, Сан-Франциско, пляж Ель Матадор, шляхи та пустелі Каліфорнії. У зніманнях відео взяли участь щонайменше 13 пар близнюків. Серед них фронтмен Святослав Вакарчук виглядає наче одинак – чужий, підозрілий, незрозумілий.

"Ліхтарі" - O.Torvald

Гурт, який минулоріч представляв Україну на Євробаченні, зараз знаходиться у європейському турі. У березні встановили національний рекорд України, презентувавши свій новий кліп на пісню "Ліхтарі" на найбільшому медіафасаді площею 17 000 м². Презентація відео до треку зі свіжого альбому "Бісайді" відбулася в центрі Києва, на фасаді ТРЦ Gulliver. Спостерігати за тим, що відбувається, через дорогу від торгового центру зібралися десятки прихильників. Для створення відео і його презентації колективу потрібні були 200 тис. грн.

"Ти любов моя" - Джамала

Композиція звучить під час фінальних титрів у мультику "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила". Автором слів пісні стала Олександра Рубан, а музику написав Роббі Невіл. Кліп знімали в студії під час запису треку, а в самому відео використали найяскравіші кадри мультфільму. "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" - перший повнометражний мультфільм, створений для українського і міжнародного прокату анімаційною студією Animagrad. Прем'єра стрічки в Україні відбулася 7 березня. А вже в кінці минулого місяця співачка вперше стала мамою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців номінували на американську музичну премію

"Вигадав" - LAUD

У лютому цього року LAUD привернув увагу масової аудиторії завдяки прекрасному виступу на Національному відборі Євробачення - 2018, яке транслювалося в прямому ефірі телеканалів СТБ і UA: Перший. За результатами першого півфіналу він посів 1-ше місце. Режисером нового відео став Максим Ксьонда, а автором слів виступила Катя Рогова. Мелодію співак створив спільно з електронним музикантом Романом Череновим. У відео LAUD затримує поліція за вбивство коханої.

"Де твоя лінія?" - "Лінія Маннергейма"

У березні група "Лінія Маннергейма", учасниками якого є Олег Каданов, Євген Турчинов і відомий поет й письменник Сергій Жадан, зняли перший відеокліп. Це "історія про вибір, який нам усім рано чи пізно доводиться робити в цьому житті, про принципи та переконання, які нас формують і які нам випадає відстоювати, про лінії, які ми проводимо, відділяючи світло й захищаючись від темряви", – йдеться в описі до ролика.

Gazeta.ua пропонує переглянути 5 найсексуальніших українських кліпів 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Музична весна: 5 найкращих українських кліпів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі