субота, 28 червня 2014 19:55

Міхалков замовив слово за Сенцова

Міхалков замовив слово за  Сенцова
Фото: gukit.ru

Микита Міхалков просить президента Росії звільнити українського режисера Олега Сенцова, заарештованого в Криму та звинуваченого в підготовці терактів.

Про це повідомив ряд російських ЗМІ і написав на Фейсбук Андрій Плахов, російський кінокритик і кінознавець, діяч міжнародного кинофестивального руху: "Я не пішов на закриття ММКФ. Тільки що повідомили з "Пушкінського". Ну треба віддати належне Міхалкову - тільки що він висловив солідарність з кінематографістами України та із закликом до звільнення Олега Сенцова. Несподівано, круто. Здається, це головна сенсація".

Президент Міжнародного московського кінофестивалю звернувся до Путіна зі сцени ММКФ після виступу голови Спілки кінематографістів України Сергія Тримбача, в якому той попросив Путіна звільнити Сенцова, повідомляє РБК.

Міхалков висловив солідарність з Тримбачем і зазначив:"Я сподіваюся, що Тримбача почули, і сподіваюся, що мене почують. Я приєднуюся до звернення голови Спілки кінематографістів України і прошу звільнити Олега Сенцова".

Зараз ви читаєте новину «Міхалков замовив слово за Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі