середа, 28 листопада 2018 12:41

Metallica випустить перший акустичний альбом

  Metallica готує свій перший акустичний альбом. Фото: www.kerrang.com
Metallica готує свій перший акустичний альбом. Фото: www.kerrang.com

Американський метал-гурт Metallica готується випустити свій перший в історії колективу акустичний альбом. Кошти, виручені від його продажу, перерахують до благодійного фонду All Within My Hands.

Альбом Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic був записаний під час благодійного концерту "Руки допомоги". Відбувся 3 листопада поточного року в Сан-Франциско, пише kerrang.com.

Платівка буде містити пісні самого колективу, а також кавер-версії пісень інших груп, серед яких Deep Purple і Nazareth.

В альбом увійдуть композиції Disposable Heroes, When A Blind Man Cries (Deep Purple), The Unforgiven, Nothing Else Matters, Enter Sandman та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фронтмен Guns N'Roses важкохворий

Американська співачка LP (Лаура Перголіцці) приїде в Україну з грандіозним турне. Артистка запланувала виступи у Києві, Одесі, Львові та Харкові. Привезе нову концертну програму із альбому Heart To Mouth, прем'єра якого відбудеться 7 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Metallica випустить перший акустичний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі