вівторок, 21 липня 2015 16:17

Маленька українка, яка перемогла на Міжнародному конкурсі, пожертвувала гонорар дітям із зони АТО

Маленька українка, яка перемогла на Міжнародному конкурсі, пожертвувала гонорар дітям із зони АТО

Українська учасниця дитячого музичного конкурсу 11-річна Даша Пишна передала свій грошовий приз за 3-є місце у розмірі $1 тис. дітям з Мар'їнки, яка знаходиться у зоні АТО.

У Вітебську відбувся щорічний Міжнародний дитячий музичний конкурс "Вітебськ 2015", більше відомий як "Дитячий Слов'янський Базар".

Україну цього року представили Даша Пишна, яка посіла 3 місце, та Дарина Галицька, яка стала володаркою першого місця. Гран-прі завоювала представниця Казахстану Луїза Нуркуатова.

Крім почесних призів, юні співачки були відзначені, зокрема, і грошовими призами: Дарина Галицька отримала сертифікат на суму $3 тис. (1 місце), Даша Пишна була відзначена сертифікатом на $1 тис. (3 місце), розділивши його з учасницею з Росії Веронікою Устимовою.


Повернувшись до Києва, Даша Пишна пожертвувала свій виграш дітям з Мар'їнки.

"Я розумію, наскільки зараз важко дітям з АТО. Нехай моя допомога не настільки масштабна, але сподіваюся, що ця частинка підтримки та уваги перейде в потрібні руки діткам з Мар'їнки. Це мій перший конкурс, де я виграла грошовий приз, після чого вирішила, якщо мені знову посміхнеться удача, я обов'язково буду передавати кошти на благодійність".

Батько Даші, голова правління Ощадбанку Андрій Пишний, прокоментував виступ доньки на своїй сторінці у Facebook: "Даша вчинила гідно. Повернувшись пізно ввечері з Вітебська і приїхавши до мене в "Мистецький Арсенал" на благодійний аукціон віддала призові волонтерам для дітей прифронтової Мар'їнки. Перші свої призові. Їй 11".

 
Зараз ви читаєте новину «Маленька українка, яка перемогла на Міжнародному конкурсі, пожертвувала гонорар дітям із зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі