пʼятниця, 07 листопада 2014 12:11

Макаревич поїде з Росії, якщо йому "остаточно перекриють кисень"

Макаревич поїде з Росії, якщо йому "остаточно перекриють кисень"
Фото: ИТАР-ТАСС

Російський музикант Андрій Макаревич сказав, що покине Росію, якщо йому "остаточно перекриють кисень".Про це він сказав в ефірі радіо "Ехо Москви".

"Ні, лякатися мені нема чого... Прикро за ту частину нашого народу, яка вчора співала пісню "Поворот". Я дуже не хочу їхати, я з трудом собі уявляю, чим би я там міг зараз займатися", - зізнався він.

Артист зазначив, що його аудиторія, а також величезна кількість зв'язків і друзів - саме в Росії. Втім, він зможе вижити будь-де.

"Звичайно, я виживу де завгодно і, напевно, придумаю собі якесь заняття. Буду грати музику і писати книжки. Але не хочу. Це може відбутися тільки в тому випадку, якщо мені тут остаточно перекриють кисень. Я дуже сподіваюся, що до цього не дійде", - підкреслив Макаревич.

Нагадаємо, Андрій Макаревич почав засуджувати політику Путіна після анексії Криму. Пізніше музикант заспівав в Святогорську перед дітьми-біженцями з Донбасу, де зараз йде війна.

Зараз регулярно скасовуються концерти музиканта на території Росії. А один з депутатів Держдуми взагалі закликав позбавити Макаревича всіх звань і нагород.

Зараз ви читаєте новину «Макаревич поїде з Росії, якщо йому "остаточно перекриють кисень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі