четвер, 20 червня 2019 21:45

Леонардо Ді Капріо вшосте зіграє у знаменитого режисера

Автор: variety.com
  Леонардо Ді Капріо виконає роль колишнього техаського рейнджера у фільмі "Вбивці квіткової повні" режисера Мартіна Скорсезе. В основі стрічки лежить розслідування вбивств індіанців в американському штаті Оклахома
Леонардо Ді Капріо виконає роль колишнього техаського рейнджера у фільмі "Вбивці квіткової повні" режисера Мартіна Скорсезе. В основі стрічки лежить розслідування вбивств індіанців в американському штаті Оклахома

Американський актор Леонардо Ді Капріо вшосте зіграє у режисера Мартіна Скорсезе. Виконає головну роль у фільмі "Вбивці квіткової повні" про розслідування вбивств індіанців у 1920-х роках.

Стрічка буде екранізацією нон-фікшн книжки "Вбивці квіткової повні: таємниця індіанських убивств та народження ФБР" американського письменника й журналіста Девід Ґренна. Дія відбувається в 1920-х на території індіанського племені осейдж в однойменному окрузі в штаті Оклахома, США. Після виявлення родовища нафти місцеві індіанці стають багатіями, та хтось починає їх вбивати. До 1923 року за офіційними даними кількість убитих досягла двадцяти. 1924-го Бюро розслідувань посилає в Осейдж своїх агентів, за сюжетом.

Ді Капріо зіграє спецагента регіонального управління Бюро розслідувань у Г'юстоні, колишнього техаського рейнджера Тома Вайта. Директор бюро Едґар Гувер залучає його до команди підпільних оперативників, сформованої для розкриття вбивств в Осейджі.

Сценарій детективного фільму пише Ерік Рот. Картину випустить кіностудія Paramount Pictures.

Книжка "Вбивці квіткової повні" вийшла 2017 року і стала бестселером за версією The New York Times. Права на кіноадаптацію були придбані до виходу твору, 2016-го. Українською книжку випустило видавництво "КМ-Букс" 2018-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дія фільму Крістофера Нолана відбуватиметься в Україні

Леонардо Ді Капріо знявся у фільмах Мартіна Скорсезе "Банди Нью-Йорка", "Авіатор", "Відступники", "Острів проклятих" і "Вовк з Волл-стріт".

Девід Ґренн також є автором книжки "Загублене місто Z: Історія убивчої одержимості в Амазонці". Її екранізація вийшла 2017 року.

Ерік Рот - сценарист стрічок "Форест Гамп", "Загадкова історія Бенджаміна Баттона", "Народження зірки".

Зараз ви читаєте новину «Леонардо Ді Капріо вшосте зіграє у знаменитого режисера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі