вівторок, 04 червня 2019 17:04

Квентін Тарантіно працює над продовженням "Джанґо вільного"

Квентін Тарантіно працює над продовженням "Джанґо вільного"
Режисер Квентін Тарантіно на фестивалі коміксів Comic-Con. NME.com

Американський режисер Квентін Тарантіно напише сценарій за коміксом "Джанґо/Зорро" про темношкірого ковбоя, який полює на злочинців. Його співавтором буде актор Джерорд Кармайкл. "Мисливець за головами" вже з'являвся в творчості Тарантіно як головний герой картини "Джанґо вільний" 2012-го.

Ковбой відшукує вбивць по всій Америці. Одного разу зустрічається із літнім аристократом Дієго де ла Вегою. З часом Джанґо дізнається, що старий колись допомагав бідним, приховуючи своє обличчя під маскою. Тоді він користувався псевдонімом "Зорро".

Поки невідомо, хто сяде в режисерське крісло. Сам Тарантіно неодноразово заявляв, що залишить кіно після свого 10 фільму. 9 картина режисера "Одного разу в... Голлівуді" виходить в український прокат 8 серпня цьогоріч. У планах режисера залишилася одна робота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кримінальне чтиво" отримало гран-прі Каннського кінофестивалю

Французька актриса Еммануель Сеньє розкритикувала фільм "Одного разу в... Голлівуді" та його режисера Квентіна Тарантіно. Артистка одружена з товаришем Тарантіно — кінематографістом Романом Поланським. Стрічка демонструє дії секти Чарльза Менсона, які 1969-го жорстоко вбили сім'ю режисера Поланського. "Люди з Голлівуду зняли фільм про трагічну історію з життя Романа, одночасно зробивши його ізгоєм. І, звичайно, не поговоривши з ним", - прокоментувала ситуацію Еммануель Сеньє.

Зараз ви читаєте новину «Квентін Тарантіно працює над продовженням "Джанґо вільного"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі