вівторок, 27 серпня 2013 12:16

Концерт скандального українського гурту Kazaky пікетували пермські козаки

Концерт скандального українського гурту Kazaky пікетували пермські козаки
Гурт Kazaky

Близько 50 козаків вийшли на пікет до нічного клубу Q2 проти виступу шоу-гурту Kazaky. Біля головного входу в клуб чергувало 30 охоронців. Під гармонь учасники пікету співали "Любо, братці, любо" та інші козацькі пісні. Козаки прийшли у формі і з нагайками. Вони не розходилися, незважаючи на дощ. Біля клубу чергували наряди поліції, пише видання 59.ru.

"Горде ім'я "казаки" носили наші предки, це ім'я покривали кров'ю і потом, - зазначив координатор національно-визвольного руху Пермського краю Антон Марамигін. - І це ім'я опоганюють наші вороги, ці "півники", які приїхали до нас виступати. У нас на федеральному рівні заборонено пропаганду гомосексуалізму. Найстрашніше, що господар цього закладу - депутат - протегує пропаганді в чистому вигляді, привчаючи нашу молодь до хлопчиків на підборах і в стрінгах, які танцюють і лижуть одне одного. Навіть зараз в "Яндексі" ви набираєте "казаки" і вилазить ось ця нісенітниця. Ні Платов, ні Бакланов, ні Єрмак Тимофійович, ні інші великі воїни землі російської, а ось ця мерзота".

Після 22:00, коли заявлений пікет закінчився, козаки не розходилися. Відомо, що біля закладу чергували співробітники ОМОНу. Група Kazaky приїхала близько 00:30. Через живий коридор охоронців клубу музиканти пройшли всередину закладу.

"Все було дуже спокійно. Я вважаю, якщо назва гурту, на думку протестувальників, порочить ім'я козаків, нехай вони вирішують це юридично, - зазначив арт-директор клубу Q2 Ілля Лебедєв. - Ми привозимо артистів. Якби вони називалися "Круті перці" або "Зелені помідори", ми б їх все одно привезли. У них цікава хореографія, гей-пропаганди тут я ніякої не бачу. У своїх інтерв'ю хлопці говорять тільки про свою творчість. Якщо так подивитися, можна і половину балетів заборонити, і взагалі класичний балет можна закрити. Там теж можна при бажанні побачити двозначні варіанти".

Зараз ви читаєте новину «Концерт скандального українського гурту Kazaky пікетували пермські козаки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі