четвер, 30 березня 2017 12:15

"Керівники каналів хочуть, щоб наші серіали були подібними до російських" - Олексій Горбунов

"Керівники каналів хочуть, щоб наші серіали були подібними до російських" - Олексій Горбунов
Олексій Горбунов заявляє, що українські канали у виробництві нових серіалів орієнтуються на "московські" Фото: День

Український актор Олексій Горбунов заявляє, що українські канали у виробництві нових серіалів орієнтуються на стандарти і стилістику "московських серіалів", а не західного телепродукту.

"Наші хочуть бути подібні на ці "московські серіали". До того ж, я їх називаю "московські". Про "ментів" 20 років не можна знімати. Це дикунство! Що, інших історій немає? Наші знімати про "ментів" хочуть приблизно у такій стилістиці, як дивляться у Москві. Там 10 років один і той же фільм по різних каналах йде, тільки артисти змінюються", - сказав Олексій Горбунов в інтерв'ю "Радіо "Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Горбунов зніме фільм про Київ

За його словами, українським виробникам треба орієнтуватись на рівень західних телесеріалів, які дивиться українська молодь.

"Треба бути схожим на Тома Харді. Намагатися зняти серіал, як "Табу" або "Молодий Папа". Зараз вийшла величезна кількість серіалів, які нам показують, як треба знімати серіали. Я говорю про західні, винятково про західні! Продюсери і керівники каналів хочуть, щоб їхні серіали були подібними на російські. Вони ж хочуть рейтинг. Хоча рейтинг – це "Табу" Тома Харді", - сказав актор.

13 березня канал ICTV почав показ українського детективного серіалу "Майор і магія" виробництва кінокомпанії Film.ua. Прем'єра серіалу відбулася в Росії у січні 2017-го на "Пятом канале". Російський телеканал анонсував сюжет стрічки як пригоди російського офіцера Федеральної служби охорони Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «"Керівники каналів хочуть, щоб наші серіали були подібними до російських" - Олексій Горбунов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі