пʼятниця, 11 травня 2018 15:38

Як журі з Росії оцінило українського конкурсанта Євробачення Melovin

Як журі з Росії оцінило українського конкурсанта Євробачення Melovin
Melovin вийшов у фінал Євробачення-2018. Фото - KyivPost

Номер українського учасника Євробачення Melovin, який вийшов у фінал конкурсу, російське журі оцінило на 6 балів за 12-бальною шкалою.

Про це повідомив інтернет ресурс SUPER.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Melovin відкриє гранд-фінал Євробачення

Також дізнались про склад російського журі Євробачення-2018, що виставляє оцінки учасникам від різних країн. До нього увійшли: продюсер Яна Рудковська, хореограф Сергій Мандрик, композитор Володимир Матецький, радіоведучий Олексій Мануйлов та переможниця шоу "Голос" Олександра Воробйова. Як саме голосували саме учасники журі, поки що не відомо.

Під час жеребкування вночі 11 травня визначився порядок виступу фіналістів міжнародного музичного конкурсу Євробачення 2018. Учасник від України - Melovin - виступить першим. Український композитор і шоумен, член журі Національного відбору на Євробачення Андрій Данилко вважає, що Melovin в другому півфіналі конкурсу "заткнув роти всім, хто його ображав". До фіналу артист пройшов абсолютно заслужено і має шанс потрапити у топ-10 конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «Як журі з Росії оцінило українського конкурсанта Євробачення Melovin». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі