пʼятниця, 26 квітня 2019 17:27

Іван Дорн випустив короткометражний фільм

Автор: slukh.media
  Іван Дорн і Vakula представили кліп на пісню "Во сне". Це короткометражний фільм, дія якого розгортається в альтернативній реальності 1970-х років
Іван Дорн і Vakula представили кліп на пісню "Во сне". Це короткометражний фільм, дія якого розгортається в альтернативній реальності 1970-х років

Співак Іван Дорн презентував кліп на пісню "Во сне". Це його спільна робота із саундпродюсером Михайлом Вітюком із Конотопа, який працює під псевдонімом Vakula.

"Во сне" - це 11-хвилинна короткометражка. Іван Дорн називає роботу аудіоспектаклем. Дія відбувається в альтернативній реальності 1970-х. Музичною індустрією правлять олігархи, які ховають цінні записи від людей. Головний герой за велику суму купує в бізнесмена платівки.

"Робін Дорн Гуд і його напарник наважуються на небезпечну угоду, яка може стати для них фатальною. Які сльози в Дорна? Чому це не кліп? До чого тут казахи? У чому взагалі прикол? На ці та інші запитання ви можете відповісти самі, подивившись короткий метр "Во сне", - йдеться в описі відео.

Зняв ролик російський режисер Максим Шишкін. Фільмування проходило цього місяця в місті Алмати, Казахстан. Знімали камерою Sony Venice, якою американський режисер канадського походження Джеймс Кемерон фільмує продовження блокбастеру "Аватар".

"Це іронічна замальовка про стан справ у музичній індустрії", - каже Максим Шишкін.

Композиція "Во сне" ввійде до спільного міні-альбому Дорна та Vakula - "Страсть Во сне Опомнись". Реліз відбудеться в середині травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мужа дома нету": п'яний Дорн зняв кліп із російською співачкою

11 серпня Іван Дорн виступить на фестивалі Sziget 2019, що пройде на острові Обуда, що на території Будапешта, Угорщина. Виступ співака відбудеться в межах міжнародної програми Європейська сцена, де будуть представлені 30 виконавців із 20 країн.

Зараз ви читаєте новину «Іван Дорн випустив короткометражний фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі