середа, 11 травня 2011 13:33

Спецтема: Євробачення-2011

Ігорю Кондратюку не сподобались матюки представника Росії на "Євробаченні"

Ігорю Кондратюку не сподобались матюки представника Росії на "Євробаченні"

Київський продюсер Ігор Кондратюк вважає, що ніхто з учасників першого півфіналу пісенного конкурсу "Євробачення" не стане переможцем конкурсу.

"В мене склалося враження, що ніхто з учасників першого півфіналу не стане переможцем "Євробачення". Під час трансляції не побачив жодної пісні, яка б стала хітярою. А саме ж це потрібно для перемоги у цьому конкурсі", - сказав він під час телефонної розмови.

Кондратюку сподобалися виступи представника Росії Олексія Воробйова та Нігяри Джамал і Ельдара Гасімова з Азейбарджану.

"Представники Азербайджану виконують пісню "Running Scared" — про чисте і справжнє кохання. З ними на сцені виступають 4 танцівники. Цього достатньо, аби створити необхідну атмосферу. Росіянин — симпатичний хлопець. Саме це потрібно домогосподаркам, яких найбільше серед глядацької аудиторії "Євробачення". В Олексія правильно поставлений номер, непогана пісня. Коли він вийшов у фінал, у камеру вигукнув: "Це Росія б...ть". Мені це не сподобалося. Після цього розумієш, що росіян ніколи не виправиш", - наголосив продюсер.

"Симпатичними були і представники Ісландії. Їхній соліст, кругленький хлопчик, своїм виглядом викликав у глядачів любов. Саме цим вони і взяли публіку", - додав Кондратюк.

Нагадаємо, що перший півфінал "Євробачення" відбувся 10 травня у німецькому Дюссельдорфі. З 19 учасників обрали 10 півфіналістів. Ними стали представники Сербії, Литви, Греції, Азербайджану, Грузії, Швейцарії, Угорщини, Фінляндії, Росії та Ісландії.

Другий півфінал відбудеться 12 травня. У ньому візьме участь представниця України — Міка Ньютон.

Зараз ви читаєте новину «Ігорю Кондратюку не сподобались матюки представника Росії на "Євробаченні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі