пʼятниця, 15 березня 2019 13:20

Гурт Die Antwoord виступить на українському фестивалі

Автор: geektyrant.com
  Південноафриканський гурт Die Antwoord виступить 18 липня на музичному фестивалі UPark Festival у Києві
Південноафриканський гурт Die Antwoord виступить 18 липня на музичному фестивалі UPark Festival у Києві

У Києві виступить хіп-хоповий музичний гурт Die Antwoord із міста Кейптаун, Південно-Африканська Республіка. Вони закриватимуть рок-фестиваль UPark Festival 18 липня.

У перекладі з африкаанс Die Antwoord означає "Відповідь". Група була заснована 2008 року. Складається з трьох учасників. Це співак і продюсер Воткін Тюдор Джонс - псевдонім Ninja, співачка Йоланді Фіссер і бітмейкер god, який раніше називав себе DJ Hi-Tek. Свій перший студійний альбом $O$ випустили 2009 року. Музичне відео Enter the Ninja 2010-го стало вірусним на YouTube. Найпопулярніший кліп гурту - Baby's On Fire 2012 року. Набрав понад 200 млн переглядів на YouTube. На сьогодні колектив має чотири альбоми. П'ятий під назвою "27" планують випустити цьогоріч.

Die Antwoord працюють у жанрах альтернативного хіп-хопу та електронної танцювальної музики. Виконують пісні на суміші африкаанс і англійської мови. Асоціюють себе з південноафриканським контркультурним рухом "Зеф". В основі лежить ідея "бідний, але крутий". "Зеф" - це висміювання сучасного способу життя, поєднання грубої культури нижчого класу зі стильними й сексуальними зовнішніми образами.

2015 року Ninja та Йоланді Фіссер знялися в американському науково-фантастичному "Робот Чаппі" режисера Ніла Бломкампа.

Це другий візит групи в Україну. У серпні минулого року Die Antwoord мали концерт у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний гурт представить у Києві новий альбом

UPark Festival - міжнародний рок-фестиваль, що проводиться в Києві. Уперше відбувся 2016 року. Тоді виступали, зокрема, гурти Red Hot Chili Peppers, Muse і Poets of the Fall. Цьогоріч пройде 16-18 липня на території столичного парку розваг Sky Family Park. Die Antwoord замінять групу The Prodigy, яка скасувала всі свої концерти після смерті соліста Кіта Флінта. Учасниками заходу також стануть SWMRS, Nothing But Thieves, Bring Me The Horizon, Pale Waves, Rag'n'Bone Man, Thirty Seconds to Mars, MØ.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Die Antwoord виступить на українському фестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі