середа, 18 листопада 2015 13:01

Фрагменти треків з нового альбому Адель злили в інтернет

Фрагменти треків з нового альбому Адель злили в інтернет

За кілька днів до релізу третього студійного альбому "25" британської співачки Адель в мережу просочилися двохвилинні фрагменти пісень із нового збірника. Про це повідомляє американський журнал Billboard.

Відзначається, що вони могли потрапити до шанувальників через сервіси попередніх замовлень. Також це може бути частиною рекламної кампанії. Крім того, в соцмережах почала поширюватися інформація про старт продажів альбому в мережі магазинів Target. Офіційні представники співачки спростували ці повідомлення. Реліз альбому призначено на 20 листопада 2015 року.

22 жовтня Адель представила пісню Hello - сингл з альбому "25". Кліп на першу за три роки композицію співачки вийшов наступного дня і за першу добу зібрав 27,7 мільйона переглядів, побивши рекорд співачки Тейлор Свіфт (20,1 мільйона). За два дні Hello подивилися 50 мільйонів разів.

Адель - одна з найуспішніших сучасних співачок. Дебютна платівка "19" (2008) принесла їй дві нагороди "Греммі": у номінації "Кращий новий артист" і "Краще жіноче вокальне виконання". Другий альбом Адель став у Великобританії бестселером тисячоліття, а також заслужив рекордні шість премій "Греммі". Співачка також була удостоєна премії "Оскар" за пісню Skyfall із саундтрека до фільму бондіани "007: Координати "Скайфолл"".

Зараз ви читаєте новину «Фрагменти треків з нового альбому Адель злили в інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі