понеділок, 16 вересня 2013 14:05

Фільм про венеролога, який лікує українського космонавта коханням, змагається за приз "Кіношоку"

 

Учора почався відкритий фестиваль кіно країн СНД, Латвії, Литви та Естонії "Кіношок". В основному конкурсі змагається 11 картин. Серед них - українсько-французький фільм "F 63.9 Хвороба любові" Дмитра Томашпольського і Олени Дем'яненко.

Це комедійна стрічка про кохання лікаря-венеролога та космонавта на фоні секретного космічного експерименту. За сюжетом Олександра може визначити  хворіє пацієнт чи ні ще до аналізів - по очах, по голосу, по запаху. До неї звертаються із Зоряного містечка, аби вона поставила діагноз космонавтові. Медичне обстеження показало, що він інфікований захворюванням, яке можно отримати тільки статевим шляхом. Однак, зустрівшись з космонавтом, лікар робить висновок, що він здоровий. І доводить це коханням...

Також до конкурсу увійшли роботи - "Чапаєв - Чапаєв" Віктора Тихомирова (Росія), "Це не я" Марії Саакян (Вірменія), "Екскурсантка" Аудрюса Юзенаса (Литва) та інші.

У конкурсі "Межі шоку", в якому змагаються короткометражні стрічки є також українська робота. За приз змагатиметься фільм Максима Ксьонди "Дорога". У ньому йдеться про підлітка, який побився об заклад і причепився в інвалідному візку до фури та проїхав так із Харкова до Полтави. Там живе його батько. З матір'ю той розлучений.

Переможців оголосять 22 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про венеролога, який лікує українського космонавта коханням, змагається за приз "Кіношоку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі