вівторок, 10 листопада 2020 11:16

"Фантастичні звірі" залишились без Джонні Деппа

"Фантастичні звірі" залишились без Джонні Деппа
"Фантастичні звірі" є приквелами чарівної історії про Гаррі Поттера. Фото: Warner Bros.

Прем'єра фільму "Фантастичні звірі та де їх шукати 3" за сценарієм Джоан Роулінг відбудеться 15 липня 2022 року замість запланованої раніше дати в листопаді 2021-го.

Студія Warner Bros. попросила Джонні Деппа, який виконував роль антагоніста Геллерта Грін-де-Вальда, покинути франшизу, повідомляє Variety.

"Фантастичні звірі" є приквелами історії про Гаррі Поттера. 1-ша частина вийшла 2016 року, зібравши в прокаті $814 млн. 2-га частина "Фантастичні звірі: злочини Грін-де-Вальда" 2018-го зібрала $647 млн.

Режисером знову виступає Девід Йейтс. В акторському складі: Едді Редмейн, Езра Міллер, Кетрін Вотерстон та ін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14 разів лупцював дружину: Джонні Депп програв суд

Роман "Гаррі Поттер і філософський камінь" вийшов 26 червня 1997 року в лондонському видавництві "Блумсбері Паблішинґ". Перший наклад становив 500 примірників. Торік один із них продали за $57 тис. на аукціоні.

2007-го перший наклад фінального 7-го роману "Гаррі Поттер і смертельні реліквії" становив 12 млн примірників. Це рекордний показник початкового накладу для художньої книжки.

Усього продали понад 500 млн примірників "Поттеріани". Це найуспішніша книжкова серія в історії. Перекладена більш як 75 мовами. Українською перший роман циклу вийшов у ніч з 13 на 14 квітня 2002-го в київському видавництві "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" в перекладі Віктора Морозова.

Зараз ви читаєте новину «"Фантастичні звірі" залишились без Джонні Деппа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі