вівторок, 19 листопада 2013 13:15

Євген Літвінковіч здивує фанатів потужним шоу європейського рівня

Євген Літвінковіч здивує фанатів потужним шоу європейського рівня
Фото: Сергій Старостенко

21 листопада в Києві в концерт-холі "Stereo Plaza" (пр. Червонозоряний, 119) відбудеться сольний концерт співака Євгена Літвінковіча в рамках всеукраїнського туру.

Менш ніж за рік співочої кар'єри в активі Євгена Літвінковіча аншлагові концерти в Києві, пісні в ротації більшості топових радіостанцій країни і два відеокліпи - "Знаки Зодіаку" і "До тебе". Режисером останнього виступив один з найвідоміших кліпмейкерів України Олександр Філатович. За півроку, які пройшли з першого сольного концерту в Києв , нових пісень накопичилася набагато більше. Всеукраїнський тур "До тебе" стане презентацією дебютного альбому молодого виконавця.

"Робота над альбомом завершена і вже друкуються диски, - ділиться Євген Літвінковіч. - Це для тих, хто колекціонує і любить зберігати компакти як пам'ять. Для решти незабаром альбом буде доступний в інтернеті. На ньому представлено 10 пісень, 8 з яких - мої авторські. Ще дві - написані для мене. Як бонус будуть представлені 2 найулюбленіших кавер-версії і радіо версія дебютного синглу "Знаки зодіаку". Цей диск можна назвати моєю автобіографією, книгою в якій кожна нова глава - історія мого життя, емоцій і переживань".

Всі пісні, які виконає Євген, будуть звучати у супроводі живих інструментів.

"Ми з командою готуємося до цього туру вже 3 місяці, - каже Євген Літвінковіч. - Живий бенд. Графічні екрани, проекція на яких стане декорацією до моїх номерами. Велика кількість світла і звуку. Повірте, це буде дійсно потужне шоу європейського рівня. Я максималіст і вважаю, якщо щось і робити, то на межі своїх можливостей. Тільки так ти зможеш дійсно розвиватися. Дуже хочеться , щоб глядач отримав дійсно потужний заряд позитивних емоцій".

Зараз ви читаєте новину «Євген Літвінковіч здивує фанатів потужним шоу європейського рівня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі