вівторок, 02 квітня 2019 17:30

Елтон Джон написав автобіографію

Автор: amazon.com
  В автобіографічній книжці "Я" англійський співак і композитор Елтон Джон розкриває правду про своє життя
В автобіографічній книжці "Я" англійський співак і композитор Елтон Джон розкриває правду про своє життя

Англійський музикант Елтон Джон написав автобіографію. На своїх сторінках у соцмережах виконавець анонсував назву та обкладинку видання. Книжка "Я" вийде 15 жовтня у США та Великій Британії.

"У своїй першій і єдиній офіційній автобіографії Елтон Джон розкриває правду про своє надзвичайне життя, яке також є предметом майбутнього фільму "Рокетмен". "Я" - це радісна й кумедна, чесна та зворушлива історія найуспішнішого співака й композитора всіх часів", - ідеться в анотації.

За словами музиканта, про нього написано багато книжок, але правдивими він їх не вважає. А в автобіографії зображує, як усе було насправді.

У книжці "Я" Елтон Джон розповідає про такі факти, як спроба самогубства, дискотека з королевою Єлизаветою ІІ, дружба з Джоном Ленноном, Фредді Мерк'юрі та Джорджем Майклом, довго приховувана наркозалежність та заснування фонду допомоги хворим на СНІД.

У вересні минулого року Елтон Джон розпочав свій останній світовий тур під назвою "Прощавай, дорого з жовтої цегли". Складатиметься з 300 концертів і триватиме до 2021 року. Це підсумок музичної кар'єри тривалістю понад 50 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найуспішнішу книгу мемуарів

Біографічний фільм про молодість Елтона Джона "Рокетмен" вийде в український прокат 6 червня. Музиканта втілює валлійський актор Тарон Еджертон, виконавець ролі Еґґзі в кіносерії "Кінгсман". У кадрі він самостійно співає пісні Елтона Джона. Еджертон описує кіно як фентезі-мюзикл. У стрічці також грають Джеймі Белл, Річард Медден і Брайс Даллас Говард. Фільм зняв Декстер Флетчер, режисер картини "Богемна рапсодія".

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон написав автобіографію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі