понеділок, 08 жовтня 2012 10:43

Джоан Роулінг повернеться у дитячу літературу

Джоан Роулінг повернеться у дитячу літературу
Фото: world.fedpress.ru

Відома британська письменниця Джоан Роулінг, випустивши на минулому тижні свою першу після серії про Гаррі Поттера книгу для дорослих, пообіцяла своїм читачам повернутися до дитячої літератури і написати наступну книгу для зовсім маленьких дітей.

"Думаю, наступна моя книжка буде для дітей - для тих, хто навіть молодше, ніж аудиторія "Гаррі Поттера", - сказала вона на зустрічі з шанувальниками на літературному фестивалі в англійському Челтнемі.

Роулінг зізналася, що у неї вже є кілька напрацювань, але деталі вона розкривати не буде. Відповідаючи на запитання читачів, вона зізналася, що вигадує своїм дітям казки перед сном, але ці історії розказані спеціально для них, так що в книгу вони навряд чи будуть оформлені.

Але і від дорослої літератури Роулінг відмовлятися не має наміру, й ідеї в цьому напрямку вже має.

На фестивалі письменниця представляє свою нову, що вийшла кілька днів тому, книгу "Випадкова вакансія" (The Casual Vacancy) про вибори в селі Пегфорд на північний захід від Лондона. Це перша робота для дорослої аудиторії, яку написала Роулінг після книг про Гаррі Поттера.

Зараз ви читаєте новину «Джоан Роулінг повернеться у дитячу літературу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі