четвер, 28 січня 2016 19:42

Бойовики обстріляли сили АТО на трьох напрямках

Бойовики обстріляли сили АТО на трьох напрямках
Фото: vidomosti-ua.com

Протягом 28 січня 2016 року бойовики продовжили обстрілювати сили АТО на Донецькому, Артемівському та Луганському напрямках.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Красногорівки зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, зенітної установки і мінометів калібру 82 і 120-мм.

На Светлодарскій дузі бойовики відкривали вогонь по позиціях українських військових в районі Майорська, Троїцького та Миронівського з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"Неспокійно було і в районі Донецького аеропорту. Гранатометному і кулеметному обстрілу піддалися українські опорні пункти поблизу Пісків, Опитного і шахти Бутівка. На Луганському напрямку по наших позиціях в районі Сокольників ворог відкрив вогонь з протитанкового ракетного комплексу. З початку доби проросійські найманці 25 разів порушили режим повної тиші", - відзначили в штабі.

Раніше повідомлялося, що російсько-терористичні війська обстрілювали позиції української армії з бойових бронемашин.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли сили АТО на трьох напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі