вівторок, 07 травня 2019 18:36

"Без обмежень" – "Мільярди": український гурт випустив нову ліричну пісню

"Без обмежень" – "Мільярди": український гурт випустив нову ліричну пісню
Гурт Без обмежень випустив нову пісню під назвою "Мільярди" Фото: jora.biz

Гурт "Без обмежень" випустив нову пісню під назвою "Мільярди".

За словами учасників колективу, пісня "Мільярди" – історія про покоління людей, у яких cерця потужно б'ються від мільярдів слів і сильних почуттів, пише Радіо Максимум.

"Кожен із нас носить у своєму серці величезну кількість емоцій! Ми зберігаємо у собі любов, переживаємо прекрасні, а інколи й складні моменти в своєму житті. Ми радіємо своїм коханим, прагнемо бути разом із людьми, які роблять нас щасливими. Мені хочеться, щоб ми частіше ділились один із одним своїми почуттями! Хочеться, щоб ми писали умовні листи своїм коханим й обов'язково надсилали ці листи тим, для кого вони мають цінність. Діліться любов'ю!" – розповів лідер гурту Сергій Танчинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Evanescence приїжджає в Україну з новим альбомом

Сергій є автором музики і слів пісні.

Трек Djara музиканта Renomty з Тернополя потрапив у світовий чарт музичного сервісу Shazam. На сьогодні в рейтингу Топ-200 танцювальна композиція посідає 152 місце.

Renomty - псевдонім діджея та саундпродюсера Василя Лещишина. Djara - його спільна робота з російським музикантом Денисом Харитоновим, який працює під псевдонімом Rasster. Реліз відбувся 1 березня. Трек підписано на американський лейбл Sony Music.

Зараз ви читаєте новину «"Без обмежень" – "Мільярди": український гурт випустив нову ліричну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі