середа, 30 січня 2013 16:09

"Ален Делон уже не цікавий людям, забули його"

"Ален Делон уже не цікавий людям, забули його"
Фото: novostiua.net

Французький актор Ален Делон мав приїхати в Україну 1 лютого. За словами організаторів, турне актора скасували з технічних причин. Це було б перше турне французького актора Україною. Він планував відвідати шість міст: Одесу, Донецьк, Львів, Дніпропетровськ, Київ і Черкаси.

Анонсували, що ціна квитка від 1200 гривень, у Києві були найдорожчі - 1700 гривень. Ален збирався співати, читати вірші і відповідати на запитання глядачів.

Галина Бурлака, директор БК "Дружба народів", повідомила, що зустріч перенесли на квітень. Але в Черкасах взагалі відмінили його приїзд.

"Квитки продавали від 200 до 500 гривень. Купили десь до 50-ти осіб. Це дуже мало і проблема не в грошах, а в тому, що Ален Делон уже не цікавий людям, забули його. Телефонують пенсіонери і хочуть квитки за 100 гривень, але ж таких немає. Багатші люди хотіли сходити на Віп-коктейль з Делоном, але їх теж було не багато. Тому ми вирішили взагалі відмінити зустріч", - пояснив Олег Єжель, директор промоутерської компанії "Ежель".

В останні роки Ален Делон рідко з'являється на екрані. Останній проект з його участю - російська комедія "З новим роком, мами!", яка вийшла на крани у 2012-му році.

Зараз ви читаєте новину «"Ален Делон уже не цікавий людям, забули його" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі