вівторок, 02 квітня 2019 14:28

Актор масовки змонтував відео з епізодів фільмів

Актор масовки змонтував відео з епізодів фільмів
Едуардо Запата з Лос-Анджелесу працює актором масовки з 2009 року. Фото: ejzapata

Едуардо Запата з Лос-Анджелесу працює актором масовки з 2009 року. Він зібрав усі свої ролі в один ролик. Не залишається сумніву - бодай в одному з фільмів глядачі точно бачили цього актора.

Едуардо знімався у величезній кількості фільмів, серіалів, рекламі і навіть музичних відеокліпах. З найвідоміших - фільми "Капітан Марвел" і "Американська історія жахів", а також серіали "Гострі предмети" і "Кремнієва долина".

Відео зі своїми роботами Едуардо назвав: "Вагомий доказ того, що всі серіали, фільми і реклама знімаються в єдиному кіновсесвіті".

Solid evidence every TV show, Movie, and Commercial are all in the same Cinematic Universe (my background extra compilation) from EJ Zapata on Vimeo.

"У 2018 році я заробив $49 179, працюючи в цілому 141 день, близько трьох днів на тиждень. З 2009 року я заробив близько $15 тис. Але цього замало, аби комфортно відчувати себе у великому місті. Тому я намагаюся знайти додаткове джерело доходу", - пише Едуардо на Reddit.

Три тижні Сільвестр Сталлоне ночував на нью-йоркському вокзалі. Його виселили з квартири, він був фактично бездомним. Єдині ролі, які вдалося актору отримати на той час - в еротичному фільмі "Італійський жеребець" і поява в масовці у фільмі Вуді Аллена "Банани". Однак, через чотири роки Сільвестр Сталлоне зробив прорив у кар'єрі, зігравши Роккі Бальбоа в одноіменному фільмі. За цю кінострічку актор отримав два Оскара: за найкращу чоловічу роль та найкращий сценарій.

Зараз ви читаєте новину «Актор масовки змонтував відео з епізодів фільмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі