середа, 05 липня 2017 13:28

Активісти перевірять Зеленського

Активісти перевірять Зеленського
Активіст Сергій Стерненко має намір перевірити творчу діяльність українського шоумена Володимира Зеленського Фото: Facebook

Екс-глава одеського "Правого сектора" активіст Сергій Стерненко має намір перевірити творчу діяльність українського шоумена Володимира Зеленського на предмет співпраці з РФ.

Про це він повідомив в ефірі програми "Вечір на Думській" на телеканалі "Думская ТВ". Стерненко зазначив, що йому зараз нічого невідомо про прем'єри фільмів за участю Зеленського в Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 20 найактивніших акторів України

"Зеленський особисто їздить в Російську Федерацію?", - ставили питання Сергію Стерненку.

"Я такою інформацією не володію... Я хочу в інтернеті поцікавитися, подивитися якісь підтвердження... Мені треба вивчити факти, а далі будемо визначатися", - також додав він, відповідаючи на запитання телеведучого про те, чи візьмуть націоналісти "на замітку" це питання.

Нещодавно почали зйомки другого сезону комедійного політичного серіалу "Слуга народу" студії "Квартал 95" про чесного і принципового Василя Голобородька (Володимир Зеленський) - вчителя історії, який волею долі став президентом країни і намагається зробити життя в ній кращим.

Зараз ви читаєте новину «Активісти перевірять Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі