пʼятниця, 21 вересня 2012 15:15

"Молодість" оголосила локації фестивалю

 "Молодість" оголосила локації фестивалю
Минулорічна "Молодість". Фото: АР

Цьогоріч покази міжнародного та національного конкурсів відбудуться у культурному центрі "Кінотеатр Київ" та "Кінопанорамі". Також до фестивальних майданчиків увійдуть кінотеатри: "Жовтень", "Київська Русь", та "Кінопалац". Molodist Talents Workshop вкотре прийматиме культурно-освітній центр "Майстер-клас".

"Молодість" - це найбільша регулярна кіноподія України та Східної Європи за версією FIAPF. Щоосені фестиваль представляє понад 250 фільмів з усього світу. Конкурсна програма складається зі студентських, перших короткометражних та повнометражних фільмів.

Кіноподія відбудеться 20-28 жовтня. Обіцяють показати близько 300 стрічок. Крім конкурсної програми  запропонують ретроспективу фільмів за участі Богдана Ступки. Польський режисер Агнєшка Голланд привезе зняту у Львові стрічку "У темряві" і зустрінеться з глядачами. Також відбудеться презентація кіноальманаху "Україно, Goodbye!". "Молодість" відкриють у Національній опері відреставрованим німим фільмом "Шкурник". Показ відбудеться у супроводі оркестру оперного театру.

Зараз ви читаєте новину « "Молодість" оголосила локації фестивалю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі