середа, 08 квітня 2015 13:33

Зірка фільму "Кохання у великому місті" вийшла заміж

Автор: Соціальні мережі
 

Актриса Анастасія Задорожна таємно вийшла заміж за свого давнього коханого фігуриста Сергія Славнова. Це випливає з її останнього знімка в Інстаграме, на якому вона зображена в красивій весільній сукні.

Зірка фільмів "Любов у великому місті" і серіалу "Прості істини" підписала знімок, що 7 квітня - вдалий день для церемонії.

Більше вона нічого не розповіла, а тільки додала хештеги # наречена # чудовийденьдлявесілля # веснянийвесільнийнастрій, які повинні були б всім все пояснити.

Прихильники актриси і співачки навперебій почали вітати її з заміжжям. Ні спростування, ні підтвердження цієї новини поки не надходило. До слова, коханий Анастасії раніше в інтерв'ю говорив, що багато разів робив пропозицію, але норовливої ​​дівчині завжди вдавалося ухилитися від відповіді. А про свій статус Задорожна говорила наступне:

"Я стільки раз грала наречених у кіно і натерпілася незручностей. Ми з Сергієм і так вже давно сім'я. І мені здається, що штампом в паспорті справжню сім'ю не створити. Головне у відносинах - це якийсь фундамент, заснований на довірі, на почуттях".

Зараз ви читаєте новину «Зірка фільму "Кохання у великому місті" вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі