субота, 12 грудня 2020 11:30

Зомбі-версію Анджеліни Джолі ув'язнили на 10 років
4

Іранку Сахар Табар звинувачують у богохульстві.
Фото: instagram.com/sahartabar.before
Іранку Сахар Табар звинувачують у богохульстві.
Іранку Сахар Табар звинувачують у богохульстві.
Іранку Сахар Табар звинувачують у богохульстві.

В Ірані засудили до 10 років ув'язнення 19-річну зірку Instagram. Фатіма Хішванд, відома під псевдонімом Сахар Табар, прославилася зовнішністю, схожою із зомбі-версією Анджеліни Джолі.

Дівчину звинуватили в богохульстві, підбурюванні до насильства, отриманні доходу неприйнятними способами і в заохоченні корупції серед молоді.

Daily Mail повідомляє, що адвокат дівчини підтвердив такий вирок.

Керуючись цим іранська журналістка Масих Алінеджад звернулася до американської акторки Анджеліни Джолі з проханням про допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепер їх впізнають на вулицях. Актори, які стали відомими після "Перших ластівок"

"Сахар Табар всього 19 років. Її мати кожен день плаче, щоб звільнити невинну дочку. Дорога Анджеліна Джолі! Нам потрібна ваша підтримка", - написала Масих Алінеджад.

Сахар Табар почала стрімко набирати підписників в Instagram завдяки тому, що стала моторошною версією Анджеліни Джолі. Блогерка зробила собі запалі щоки, задертий кінчик носа й пухкі губи, також занадто виділила очі. Про те сама Сахар заявила, що її перевтілення є результатом не численних операцій, а макіяжу і цифрового редагування.

В жовтні 2019 року року Сахар Табар вже мала справу з поліцією. Її заарештували після того, як представники громадськості подали на неї скаргу.

Зараз ви читаєте новину «Зомбі-версію Анджеліни Джолі ув'язнили на 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі