четвер, 02 березня 2017 10:18

Зірка "Сутінок" топлес знялася в сексуальній фотосесії
6

Фото: V Magazine

Актриса Крістен Стюарт взяла участь у фотосесії для свіжого номера V Magazine і постала перед об'єктивом Маріо Тестіно в новому яскравому образі. Актриса сфотографувалася на обкладинку, для якої позувала в творіннях Карла Лагерфельда, створених ним для Chanel.

В інтерв'ю Крістен поділилася власною думкою про дизайнера:

"Карл із самого початку змушував мене відчувати, як правильно діяти. У світі моди його можна назвати рідкістю. Він нав'язливий художник і дуже добрий. Мені пощастило так часто потрапляти в його простір", - сказала Стюарт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружка Крістен Стюарт оголила ноги в наряді зі сміливими розрізами

У розмові з журналістом вона торкнулася теми соцмереж, їх впливу на розум і зміни в житті сучасного суспільства:

"Ми стали залежними. Кожні 7 хвилин витрачаємо на те, щоб подивитися, що про нас написали. А в кінцевому результаті багато часу йде на поверхневий погляд на себе. Це, безумовно, змінило нас. Коли ви говорите з кимось телефоном, зрозумілий взаємообмін. А текст у соцмережах - це діалог із самим собою, інтерпретація власної тіні ", - з недовірою відгукнулася актриса про деякі технології і додала, що Голлівуд теж здатний підкорювати.

"Здається, мені потрібно змушувати себе припиняти бути зосередженою на зовнішньому світі й почати піклуватися про внутрішнє. Не побоюся кліше, але іноді потрібно думати про поповнення колодязя", - поділилася Крістен переживаннями.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сутінок" топлес знялася в сексуальній фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі