понеділок, 02 квітня 2018 18:20

Зірка серіалу "Школа" вперше показала свою доньку

Автор: Прес-служба
 

Акторка серіалу "Школа" Яніна Андреєва, яка виконала роль вчительки економіки Катерини Анатоліївни, в ефірі "Сніданку з 1+1" вперше познайомила глядачів зі своєю донькою Веронікою. Її звуть так само, як і серіальну донечку, роль якої виконала акторка Ірина Кудашова.


У прямому ефірі ранкового шоу Яніна розповіла, як підтримували її чоловік із донечкою під час зйомок у серіалі:

"У нашій сім'ї дуже мудрий тато, він проявив себе як справжній чоловік і став для мене підтримкою у всьому, у тому числі у вихованні Вероніки. Разом вони готували смаколики, які потім привозили мені на зйомки, гралися, відвідували бабусь. Я була спокійна за нашу доньку і розуміла, що у неї все добре", - поділилася матуся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підопічна Потапа зіграла служницю у новому серіалі

Також зірка розповіла, як її коханий чоловік Дмитро ставився до зйомок романтичних сцен із партнером по серіалу Микитою Вакулюком, який зіграв роль вчителя англійської Алекса:

"Ми з Дмитром в шлюбі вже більше 10 років, і коли ми тільки познайомилися, він знав, що я творча особистість. На початку стосунків, звичайно, у нас були ревнощі, але зараз він ставиться абсолютно спокійно до романтичних сцен із моєю участю на екрані. А поцілунки з Алексом ми репетирували спочатку вдома з Дмитром, а потім він мене відпускав на зйомки", - поділилася Яніна.

Акторка також розповіла, що фанати та бажаючі потрапити до другого сезону серіалу "Школа" постійно пишуть в соціальних мережах, щоб дізнатися подробиці кастингу.

"Мені приємно, що кастинг викликав такий ажіотаж серед наших глядачів. Мені інколи навіть пишуть, щоб я допомогла підготуватися до проходження цього етапу. Але я раджу заходити на кастинг платформу і там дізнатися всі подробиці. Ми з акторами вже в передчутті 2 сезону і дуже чекаємо на нових партнерів по знімальному майданчику".

Серіал "Школа" - перший україномовний серіал про проблеми сучасних підлітків. Для написання сценарію серіалу "Школа" авторами були використані реальні історії з життя учнів випускних класів, розказані їх батьками.

Для пошуку зірок нового сезону серіалу телеканал "1+1" оголосив народний кастинг, взяти участь у якому зможуть всі охочі, заповнивши заявку на кастинг платформі "1+1". Для другого сезону команда проекту продовжить шукати харизматичних людей віком від 16 до 40 років, які на власному досвіді пережили серіальні історії та зіткнулися зі схожими проблемами у житті. Перевагою для участі у кастингу буде вміння впевнено триматись перед камерою, володіння українською мовою, музичними інструментами або інші яскраві захоплення і таланти .

Прем'єра другого сезону відбудеться цієї осені.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Школа" вперше показала свою доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі