пʼятниця, 19 березня 2010 16:00

Зірка "Сутінок" напився до безтями після прем"єри (ФОТО)

Зірка трилогії Сутінки Роберт Паттісон вчора знову добре порозважався на вечірці в одному з нічних клубів Лондона. Її знаменитість організував на честь прем"єри своєї нової стрічки "Пам"ятай мене".

За словами свідків, після закінчення вечора до автомобіля хлопця вів попід руки водій. Актор не тримався на ногах і його очі "бігали" в різні боки. Роберт єхидно посміхався папарацці і, погойдуючись, намагався пояснити фотографам, що він "зовсім трохи випив".

Коли Паттісон врешті-решт усівся на задньому сидінні своєї машини, він обхопив голову руками. У це час його дівчина і партнерка по стрічці Сутінки 19-річна Крістен Стюарт була у Нью-Йорку.

Стрічка "Пам"ятай мене" розповідає історію про безтурботного студента Тайлера, який ніяк не може знайти спільну мову з навколишнім світом. Він пригнічений смертю старшого брата. Батькам немає до нього ніякого справи. На щастя, у нього є друг Айдан. Одного разу хлопці випадково вплутуються у вуличну бійку. Тайлера заарештовують, але скоро відпускають під заставу. Несподівано Айдан дізнається, що в його коледжі навчається Еллі - дочка слідчого, який веде справу Тайлера. Він пропонує другові закрутити роман з дівчиною, щоб та умовила батька закрити "справу"...

Gazeta.ua за матеріалами The Sun

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сутінок" напився до безтями після прем"єри (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі