четвер, 02 листопада 2017 22:05

Зірка "Мовчання ягнят" розповіла про сексуальні домагання у 14-річному віці

Зірка "Мовчання ягнят" розповіла про сексуальні домагання у 14-річному віці

54-річна актриса Джоді Фостер повідомила в одному зі своїх недавніх інтерв'ю про те, що вже двадцять років читає сценарії про сексуальні домагання і згвалтування, а ще розповіла, як сама колись ставала жертвою домагань.

Інтерв'ю актриса дала виданню Harper's Bazaar, в якому розповіла, що за свою багаторічну кар'єру ніколи не знімала фільми про жінок і не брала участь в проектах, які були зроблені жінками.

Актриса не хоче, щоб жінок жаліли і поважали через згвалтування або домагання. У підлітковому віці опинилася в схожій ситуації. Тоді дівчині було всього 14 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українки готові на секс в обмін на славу - продюсер Бебешко

"Мій продюсер зателефонував моєму другові в вихідні, коли я залишилася у того в гостях, і прикинувся, що у нас призначена зустріч, про яку я забула. Мама тоді була у від'їзді. Він змусив мене зустрітися з ним, а потім попросив мене зняти піджак і весь одяг, щоб він міг побачити моє тіло. Тоді мій агент підійшов до нього і вдарив його по обличчю ", - згадує Фостер.

"Я ніколи не знімала фільми про жінок. І не знімалася в картинах, які були створені очима жінок. Уже близько 20 років я читаю сценарії про те, як жінки були згвалтовані або стали жертвами насильства в дитинстві", - ділиться Фостер.

Знаменитість додала, що в таких сценаріях часто відсутня витонченість, а ставлення до жінок надто ідеалізоване:

"Зазвичай це схоже на:" Що я можу дати своїй героїні, щоб вона відчула себе значущою? О, я знаю - її згвалтували в дитинстві ". Це єдине, що вони можуть зробити, щоб показати всю глибину і важливість жіночого персонажа, серйозно?", - сказала Фостер.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Мовчання ягнят" розповіла про сексуальні домагання у 14-річному віці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі