четвер, 26 жовтня 2023 16:24

Зібров "злив", де живе син зрадниці Повалій
3

Син Повалій живе в Іспанії в будинку біля моря
Фото: instagram.com/den_povaliy
Син Повалій живе в Іспанії в будинку біля моря
Син Повалій живе в Іспанії в будинку біля моря

Співак Павло Зібров розказав, де живе син української співачки-зрадниці Таїсії Повалій - Денис.

У коментарі OBOZ.ua артист заявив, що чоловік зараз мешкає в Іспанії, в будинку біля моря. Дім належить Повалій, але записаний на її сина. Те саме стосується і її нерухомості в Україні.

"Будинок під Києвом записаний не на Таїсію. На ній нічого немає. Будинок - на мамі, квартира - на синові Денисі. Можливо, якась земельна ділянка - і це все. В Іспанії у них є майно - гарний будинок на березі моря. Я там не був. Але знаю, бо поряд з ними живе мій друг. Там зараз мешкає Денис", - висловився Зібров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрадниця Повалій боїться виїжджати з Росії: яка причина

Співак впевнений, що Повалій їздить до Європи, але пропагандистам заявляє протилежне. За його словами, артистка також має нерухомість в Росії.

"У неї є квартира в Москві. Ще років 15 тому вже була. Нормальні гонорари в Росії отримувала ще тоді. І за кордон їздить - не слухайте. З українським паспортом безперешкодно по білому світу. Беруть із Лихутої квиточки на літак, і через Казахстан чи Грузію - у будь-який куточок. І показує вона не паспорт із російською куркою, а наш, український", - запевнив Зібров.

Підсумував, що в зрадниці потрібно якнайшвидше забрати громадянство України.

Блогер Богдан Беспалов повідомив, що паспорт РФ Повалій отримала 24 серпня - в День Незалежності України. Він опублікував фото документів, які підтверджують, що Повалій має російський паспорт. Ця інформація була опублікована на одному з російських державних сайтів.

Зараз ви читаєте новину «Зібров "злив", де живе син зрадниці Повалій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі