середа, 30 грудня 2020 23:46

Дружина Остапчука розповіла про трендові новорічні образи

Дружина Остапчука розповіла про трендові новорічні образи
Христина Горняк радить жінкам додати більше блиску. ФОТО: іnstagram.com

Дружина шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла як правильно зустрічати прийдешній Новий рік, аби він видався вдалим. Поради жінкам Горняк написала на своїй сторінці в Instagram.

Щодо макіяжу, то блогерка переконує додавати більше блиску.

"Бик диктує нам, що потрібно сяяти. І як же це реалізувати, якщо не за допомогою макіяжу? Можете використовувати різні способи: золоті відтінки, глитер, хайлайтер, або паєтки замість веснянок. Якщо ви не така ризикована дама, то додати трохи блиску в центр повіки, вже точно не буде зайвим", - переконує Христина.

Щодо одягу, то жінка рекомендує надавати перевагу світлим і ніжним відтінкам, що призначені для року Бика. Але не радить одягатися занадто відверто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 зіркових пар, які вирішили одружитись у 2020-му

"Подейкують, що цього разу не можна одягатися в червоний. Я не прихильник всіх цих повір'їв, але дивлячись на минулий рік, може таки прислухатися до вищих сил", - зауважила блогерка.

Не забула Горняк і про аксесуари. ⠀

"Металеві відтінки: біле золото або срібло. І це напевно єдиний пункт, де можна себе абсолютно не обмежувати. Бик не любить яскраві кольори, але прекрасно ставиться до блискіток. Як і ми, дівчата!"

Відома співачка Анна Седокова і її коханий, баскетболіст Яніс Тімма, таємно одружилися. Знімками з весілля вони поділилися в соцмережах. Пара пішла під вінець 6 вересня і не збиралася афішувати подію. На церемонії були присутні тільки діти артистки - дочка Аліна і син Гектор. На відео, яке запостила дівчинка, молодята ніжно цілуються. Також можна розглянути розкішне плаття Седокової з довгою фатою.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Остапчука розповіла про трендові новорічні образи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі