понеділок, 29 липня 2019 16:28

Загасила сигарету на щоці та поранила уламком скла: на Джонні Деппа напала екс-дружина
5

Джонні Депп постраждав від екс-дружини Ембер Херд
Фото: etonline.com
Ембер Херд виплатить Джонні Деппу  млн за моральну шкоду
Ембер Херд виплатить Джонні Деппу  млн за моральну шкоду
Ембер Херд виплатить Джонні Деппу  млн за моральну шкоду
Ембер Херд виплатить Джонні Деппу  млн за моральну шкоду

Голлівудський актор Джонні Депп постраждав від нападу екс-дружини акторки Ембер Герд. Він зумів відстояти свої права й отримати першу перемогу у справі - $50 млн.

Актор надав одному австралійському суду знімки, де він постає травмованим після нападу колишньої коханої 4 роки тому.

На знімку Депп лежить на лікарняних носилках у сонцезахисних окулярах. У знаменитості перев'язаний палець, а на щоці великий опік.

За словами Джонні, колишня дружина затушила об його обличчя цигарку та кинула в нього пляшку, яка поранила палець. Це сталося під час бійки подружжя в березні 2015-го в Австралії.

Депп говорить, що Герд напала на нього після того, як вони почали обговорювати шлюбний контракт. Через це акторка розізлилась, запустила в чоловіка пляшку та затушила сигарету об його щоку.

Адвокати Герд заявляють, що фотографія та звинувачення абсурдні, образливі та категорично не відповідають дійсності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська наречена Джонні Деппа втекла від нього до батьків

3 лютого 2015-го Депп і Герд одружилися, але вже 22 травня наступного року Ембер подала на розлучення. Суд Лос-Анджелеса дав згоду на розлучення знаменитої голлівудської пари. Причиною розлучення стало так зване домашнє насильство над Герд. Кілька років екс-пара судиться з цього приводу.

Нещодавно адвокати Джонні Деппа викликали до суду інженера Ілона Маска. Він повинен дати свідчення щодо побиття екс-дружини Деппа актриси Ембер Герд у травні 2016-го.

Зараз ви читаєте новину «Загасила сигарету на щоці та поранила уламком скла: на Джонні Деппа напала екс-дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі