четвер, 10 лютого 2022 16:39

За три місяці скинула 10 кг: Зеленська розкрила, як поверталася у форму після пологів

Перша леді України Олена Зеленська відверто розповіла, як худла після перших пологів.

Зізналась, що довгий час теж їла бутерброди з маслом, ковбасою і запивала солодким чаєм. Але після появи доньки зав'язала зі шкідливими стравами. Про це вона розповіла у Instagram.

"Після народження доньки я, як і багато жінок, виявилася дещо важчою й ширшою, ніж раніше",– розповіла Зеленська.

Автор: instagram.com/olenazelenska_official
  Олена Зеленська
Олена Зеленська

Жінка каже, що здорове харчування, яке вона намагається привити українцям, прийшло до неї лише 16 років тому. Після появи доньки 2004 року зайві кілограми вона зганяла в залі, а після - їла все, що хотіла. Тому і вага залишалась однаковою протягом року. Схуднути їй допоміг консультант, який призначив жорстку дієту – п'ятиразове харчування маленькими порціями. І вже через три місяці вона побачила на вагах мінус 10 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сфера шоу-бізнесу слабо розвинена" - скандальна MARUV заявила, що її "тягне виступати у Росії"

Зараз Зеленська теж дозволяє собі солодощі і навіть фастфуд. Проте частіше жінка харчується правильно. Вона п'є по 1,5 л негазованої води щодня, не поєднує м'ясо й рибу ні з чим, крім овочів, картоплю та каші теж їсть лише з овочами.

"Мені пощастило з чоловіком – він мене підтримує. Уже понад 10 років я його правильно годую, а він допомагає мені не зупинятися з тренуваннями",– додала Зеленська.

Перша леді України Олена Зеленська провела прямий ефір у мережі. Перед камерою постала в елегантній блузці кольору хакі. Жінка у прямому ефірі говорила з кухарем Євгеном Клопотенком. Вони обговорювали "Міфи та реальність реформи системи шкільного харчування" в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «За три місяці скинула 10 кг: Зеленська розкрила, як поверталася у форму після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі