вівторок, 07 липня 2020 22:45

За романом Кузьми Скрябіна знімуть фільм

За романом Кузьми Скрябіна знімуть фільм
Фото: instagram.com/kuzma_skryabin_nazavzdu/

У липні у Львові почнуть знімати фільм за романом Андрія Кузьменка "Я, "Побєда" і Берлін".

У Львівській міськраді розповіли, що саме кінопроект комедії став одним із переможців 11-го конкурсного відбору Держкіно.

"У Львові є нові цікаві локації, які ще не заявлені в фільмах. Ми будемо тут навіть знімати берлінську частину сюжету, адже в самому Берліні вже немає тих локацій 90-х років, а у Львові ми знайшли все необхідне. Будемо розкривати для кіноспільноти раніше незвідані локації", - розповів кінооператор Дмитро Недря.

Комедія за мотивами повісті Андрія Кузьменка розповість історію хлопця Кузьми, який придбав перше в своєму житті авто під маркою "Побєда". Герой вирушає з другом Бардом до Берліну. Повернутьсятовариші з подорожі вже іншими людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдова Кузьми Скрябіна розповіла, яка вона теща

Фінансова підтримка з боку держави становить 27 млн ​​грн. Це 75% загальної вартості виробництва. Роботу над фільмом почали в листопаді 2019 року.

Верховна Рада підтримала ініціативу депутата від "Слуги Народу" Павла Мельника про присвоєння українському співаку Кузьмі Скрябіну звання народного артиста посмертно. За відповідне рішення проголосували 260 депутатів, повідомляє "Громадське". Президенту України пропонується внести зміни до указу, що дозволить надавати почесні звання посмертно.

Зараз ви читаєте новину «За романом Кузьми Скрябіна знімуть фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі