пʼятниця, 13 січня 2023 14:15

"Вова мене вб'є" – Кацуріна показала спілкування Дантеса з її 6-річною донькою
9

Кацуріна насмішила кумедним відео
Фото: Instagram.com/vladimirdantes
Кацуріна насмішила кумедним відео
Кацуріна насмішила кумедним відео
Кацуріна насмішила кумедним відео
Ексдружина Дантеса знайшла нове кохання

Ексдружина ресторатора Міші Кацуріна, бізнесвумен 27-річна Даша Кацуріна поділилася новим милим сімейним контентом зі своїм бойфрендом.

У Telegram 13 січня Кацуріна запостила короткий ролик, на якому зображена її донька 6-річна Саша та шоумен 34-річний Володимир Дантес.

"Вова мене вб'є, але розмови кружечками цих двох – це ахаха", – написала вона під відео.

Дантес багато часу проводить з дітьми своєї обраниці. Кацуріна поділилася, якими кумедними відеоповідомленнями Вова і Саша обмінюються. Зокрема, надсилають одне одному смішні гримаси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кацуріна показала Дантеса у своєму ліжку

Розлучення співачки Наді Дорофєєвої з шоуменом Володимиром Дантесом стало сенсаційною новиною. Згодом Дорофєєва зізналася, що вона і київський ресторатор Міша Кацурін закохалися одне в одного, тому вирішили розлучитися з партнерами. Тепер Надя і Міша розвивають щасливі стосунки. А колишня Кацуріна Даша зустрічається з Дантесом.

Дорофєєва та її новий бойфренд, ресторатор та музикант Міша Кацурін показали, як разом проводять час на вихідних. Закохані вирішили провести час у творчій атмосфері та разом створити витвір мистецтва. У Instagtram Дорофєєва поділилася кадрами, на яких вони із Кацуріним намалювали спільну картину.

Зараз ви читаєте новину «"Вова мене вб'є" – Кацуріна показала спілкування Дантеса з її 6-річною донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі