середа, 11 липня 2012 18:04

Волочкова на Криті не роздяглася, але заінтригувала чоловіком
5

Фото: Фото: Twitter Анастасії Волочкової

Балерина Анастасія Волочкова повернулася з відпустки, яку провела на Криті. Судячи з усього, відпочинок вдався.

Спекотна блондинка змінила звичні Мальдіви на Грецію і порадувала численних шанувальників черговою фотосесією на пляжі. Анастасія, як водиться, виклала у своєму Twitter фотографії.

Вона приїхала на відпочинок разом з мамою та донькою Арішою. Проте один зі знімків заінтригував відданих шанувальників балерини. Настя опублікувала фотографію з солідним чоловіком. При цьому під нею стоїть підпис: "Мій критський романтичний друг!! Маноліс".

Поки віддані шанувальники зірки ламають голову, які стосунки пов'язують зірку і цього солідного чоловіка, Волочкова зберігає гробове мовчання. Однак все ж розповіла, що на Крит відправилася не випадково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Волочкова не наважилася роздягнутися на відпочинку

"Анастасія і Аріадна - грецькі імена. Тому на Крит ми вирушили не випадково, хотіли на власні очі побачити історичні місця божественної краси", - розповіла балерина.

"Мама щодня готувала нам смачний ланч. Страшно зізнатися, вона варила нам яйця в електричному чайнику, у нас їх було два. В одному ми кип'ятили воду, а в іншому варили яйця ..." - продовжила Анастасія. При цьому зазначила, що ранкова розтяжка залишалася обов'язковим пунктом в її графіку.

Анастасія щодня відвідувала спортзал і робила спеціальні вправи. А після фізичних навантажень одягала купальник і відправлялася на пляж - плавати в морі і фотографуватися.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова на Криті не роздяглася, але заінтригувала чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі