середа, 09 листопада 2011 17:06

Віра Брєжнєва стане багатодітною мамою

Віра Брєжнєва стане багатодітною мамою

Нещодавно з'явилася інформація, що співачка Віра Брежнєва планує народити третю дитину. За чутками, її чоловік, бізнесмен Михайло Кіперман хоче сина. У подружжя є донька 2-річна Сара. Доньку Соню, 10 років, Віра народила, коли жила у цивільному шлюбі з Віталієм Войченком.

"Хтось розпустив чутки, що Брежнєва вагітна, - каже її приятелька, колега по сцені, одна з колишніх учасниць "Віа Гри". Просить не вказувати її імені. - Вона хоче дитину, але поки що перенасичений робочий графік не дозволяє їй піти в декрет. Щодня працює на корпоративах. За доньками допомагає доглядати її мама і няня. Коли Віра завагітніє, про це довідаються усі. У неї дуже витончена талія. Животик уже на 3-4 місяці буде помітно".

Коли Віра народить дитину, цікавимося у столичного біоенергетика Мирослава Олійника.

"Незабаром Віра втретє стане мамою, - Мирослав Іванович торкається руками знімка співачки. - Народить хлопчика. Взагалі вона стане багатодітною мамою. Народить мінімум чотири дитини. На четверті пологи погодиться років через 5-7. Цього найбільше хотітиме її чоловік. Кризовим у подружжя буде 2013 рік. Часто сваритимуться через ревнощі. Примирення у сім'ю принесуть старші люди — мабуть батьки Віри і Михайла".

Зараз ви читаєте новину «Віра Брєжнєва стане багатодітною мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі