понеділок, 14 грудня 2020 15:33

"Вийшла заміж останньою" - Леся Нікітюк розповіла про ворожіння

"Вийшла заміж останньою" - Леся Нікітюк розповіла про ворожіння
Було ще одне доленосне пророцтво в житті сім'ї Лесі Нікітюк. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Ведуча Леся Нікітюк розповіла, як у її родині збувалися передбачення.

Традиційно до свята Андрія Первозданного дівчата намагалися дізнатися свою долю. Його прихід на Русі відкривав цикл зимових дівочих ворожінь, які тривали до 19 січня. Вважалося, що цей зимовий період сповнений містики. Тому дівчата намагалися вивідати ім'я судженого і день весілля. "Новий канал" дізнався у ведучої, чи доводилося їй ворожити.

"У юності я ворожила. Є робоче ворожіння. На ніч ставиш склянку з водою, а зверху кладеш соломинку, як міст. Уві сні бачиш людину, яка переводить тебе через міст. Мені снилися люди, з якими я потім знайомилася наживо", - згадала Нікітюк.

Було ще одне доленосне пророцтво в житті сім'ї Лесі Нікітюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк літала на кориті під час подорожі на Закарпатті

"Мамі Кет було років 16, коли вони з подружками ворожили на Андрія. За умовами, потрібно було спекти пиріг і дати його з'їсти собаці. Всі пироги викладали перед псом, і чию випічку він з'їдав першою, та й мала вийти заміж раніше за інших. Мама вийшла заміж останньою з подруг. Собака її 9-й пиріг просто не подужав", – додала ведуча.

Ведуча Леся Нікітюк показала, як живуть у румунському селі на Закарпатті. У мешканців села Нижня Апша своє уявлення про ідеальний будинок. Місцеві набудували справжні царські хороми, які нагадують маєтки олігархів.

Зараз ви читаєте новину «"Вийшла заміж останньою" - Леся Нікітюк розповіла про ворожіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі