понеділок, 12 травня 2014 16:27

Від виголеного хлопчика з бой-бенду до бородатої переможниці Євробачення: еволюція образу Кончіти Вурст
32

Фото: AP

Вражаюча трансформація переможця Євробачення 2014 року досі не дає спокою публіці.

Днями більше 170 мільйонів глядачів спостерігали за тим, як представниця Австрії, бородата діва Кончіта Вурст перемогла у музичному конкурсі Євробачення.

З бородою та у сукні-рибка, Вурст вразила всіх своїм сильним вокалом.

Але до цього тріумфу світ спочатку був знайомий з хлопцем на ім'я Томас, який співав у хлопчачому колективі Jetzt Anders, що перекладається як "Тепер інший".

Томас був чисто поголений і носив типовий чоловічий одяг. Музичний колектив, в якому починала тріумфатор Євробачення 2014, був сформований у 2007 році в рамках конкурсу і в 2011 році Томас повернуся у шоу, але у образі Кончіти Вурст - з довгим волоссям, штучними віями та тепер всесвітньо відомою бородою.

На цьогорічному відборі на конкурс Євробачення за Кончіту у соціальний мережі залишили 5,384,678 твітів.

Після перемоги Австрії, російський депутат Володимир Жириновський висловив думку на рахунок перемоги Вурст, що тепер Європі настав кінець і там не має жінки чи чоловіка, а є лише "Воно".

Коли Вурст запитали, що б вона сказала президенту Росії Володимиру Путіну при зустрічі, то співачка сказала, що "я не знаю, чи дивиться нас він зараз, але я скажу, що нас не зупинити".

Багато чоловіків і Росії та Белорусі на знак протесту щодо перемоги Вурст публічно поголили свої бороди.

Євробачення це не перше шоу, в якому бере участь Вурст.

У 2011 році вона змагалась у талант-щоу, де здобула друге місце, а у іншому шоу, зірка мала пройти пустелю на високих підборах і вижити разом з місцевим плем'ям.

Кончіта розповідала, що інколи вона вбирається, як жінка, а інколи як чоловік, і коли вона приміряє жіночий образ, для інших леді це не є проблемою.

"Я можу зайти до приміщення і весело сказати, наприклад: дами, у когось не знайдеться блиску для губ?", - говорить Вурст.

Нагадаємо, Україну на цьогорічному музичному конкурсі Євробачення представляла співачка Марія Яремчук, зірка посіла шосте місце.

Зараз ви читаєте новину «Від виголеного хлопчика з бой-бенду до бородатої переможниці Євробачення: еволюція образу Кончіти Вурст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі