середа, 04 січня 2017 13:49

"Вартового галактики" називали товстим

 

Зірка "Вартових галактики", актор Кріс Пратт, став знаменитим після того, як зіграв повного музиканта Енді Дуайра у "Парках та зонах відпочинку".

У інтерв'ю Vanity Fair зірка "Пасажирів" розповів, як йому вдалося прийти у форму, адже його не хотіли брати зніматися і називали товстим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лоуренс пішла з інтерв'ю після запитання про секс

 

"Вперше почув, що мені кажуть: "Ми не будемо брати тебе, ти занадто товстий. Тому я вирішив схуднути, як у реслінгу. Я не міг дозволити собі тренера, тому просто бігав, сів на жорстку дієту та сказав "ні" алкоголю" ,- розповідає Пратт.

Все змінилось після того, як він знявся у картині "Ціль №1", в якій зіграв морського піхотинця. Це додало йому впевненості.

"Я зіграв морського піхотинця у цьому фільмі, і мені здалося ніби це насправді. Я можу це зробити. Я можу грати такі ролі", - говорить Кріс.

Після цього він отримав роль у фільмі "Вартові галактики".

Режисер Джеймс Ґанн не хотів пускати на прослуховування Кріса, але дав йому шанс і був вражений його майстерністю.

"Коли йдеш на прослуховування, маєш бути у ролі ще до того, як скажуть: "Почали". Ти заходиш до кімнати як персонаж, якого хочеш зіграти. Я даю всім зрозуміти, що найближчий до ролі. Ти переконуєш, що вже в образі. Ґанн сказав: "Це те, що потрібно".

Нині Кріс Пратт разом із Дженніфер Лоуренс перебувають у промо-турі фантастичної стрічки "Пасажири".

Зараз ви читаєте новину «"Вартового галактики" називали товстим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі